230 SFO barn fra 5 skoler i Fredrikstad prøvde friidrett på Lisleby på torsdag.

Postet av Fredrikstad IF den 28. Jun 2018

230 barn fra 6 til 9 år fikk mulighet til å prøve seg på friidrett en hel dag på Lisleby. Viktor Sand fikk en utfordring fra SFO lederen på Cicignon skole om en slik dag for barna i sommeråpen SFO. Dette utviklet seg til å inkludere flere skoler, Ambjørnrød, Nøkleby, Trara,Trosvik og Cicignon. 

Det ble engasjert 7 trenere fra ungdommene til dette. De som sørget for en god opplevelse for barna var:  Harrieth T Nordrum, Sanne Antonsen, Vemund Heen, Tuva Syversen, Fredrikke Skahjem, Aria Barzenje, Synne Pedersen. 

Det ble delt inn i 8 grupper som roterte mellom de ulike øvelsene som var forberedt av trenerne.

De hadde 4 ulike øvelser med to grupper på hver av disse. Med andre ord, et yrende friidretts liv på Lisleby. La oss håpe at flere av disse barna ble inspirert til videre satsing på friidrett. Tilbakemeldingene var ihvertfall overveldende positive og barna var storfornøyde. Det hele ble avsluttet med premier til alle, sponset av Kiwi og Europris. trenerne fikk også en belønning so takk for hjelpen i form av 4 kinobilletter til hver.

Viktor ville med dette gi noe tilbake til den idretten og klubben han har vært en del av i 14 fine år.

Han takker også for seg som trener for 12 åringene og høyde gruppa som han også har hatt glede av å trene det siste året etter han ga seg som aktiv i 2017.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.