Flott levert i elitestevne på Bislett

Postet av Fredrikstad IF den 6. Jul 2018

FIF stilte med 3 deltakere i elitestevnet “Boysen Memorial” på Bislett torsdag. De endte opp med gode resultater og personlige rekorder. Nils Christian Christensen vant sitt heat på 800 m med tiden 1.59.12 min. I et meget jevnt oppgjør, disponerte han fornuftig og hadde krefter nok på oppløpet til å sikre seieren i heatet. Han lyktes også å underskride 2 min. grensen som har vært et av målene hans på forsommeren. Det stopper nok ikke der.

Kristoffer Persen (18) vant sitt heat på 200 m med tiden 22.65 sek. som også er personlig rekord. Tiden kvalifiserer til deltakelse i senior-NM. På 100 m fikk han tiden 11.21 sek. Formkurven er stigende.

Nora Wold (21) løp  400 m hekk under minuttet for tredje gang og fikk tiden 59.02 sek. under ikke optimale vindforhold for hekkeløp. Hun viser at formen er stabil og det blir spennende å følge henne når det nærmer seg mesterskapene.

“Boysen Memorial” er et elitestevne med hovedvekt på løp for seniorer til minne om vår internasjonalt beste mellomdistanseløper i 1950-årene.

 

Rolf B. Gundersen (tekst og arkivfoto)

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.