FIF-ungdommer stormet fram i Olavslekene

Postet av Fredrikstad IF den 19. Aug 2018

Elias Persen FIF og Kristoffer Kottum SIL i frisk duell på 60m Gutter 10 år. (Foto: Rolf B. Gundersen)

De tradisjonelle Olavslekene ble arrangert lørdag på Kalnes Friidrettstadion med Sarpsborg IL som arrangør. Stevnet er for deltakere i alderen 8-19 år. FIF stilte med en tropp som markerte seg med gode resultater og fine plasseringer. Det ble i alt avviklet 60 øvelse i det ufyselige været.  Arrangøren skal ha ros for prikkfri gjennomføring til tross for utfordringene. I de yngste klassene er det ingen rangering av prestasjonene, og det vil ellers føre for langt å gå i detalj om resultatene. Vi henviser til en omfattende resultatliste.

Likevel må vi nevne at skadeforfulgte Ida Breigan i årets første utendørs lengdekonkurranse, satte en flott personlig rekord med 5.21 m. Hun vant klassen Jenter 14 år med et hopp på 5.24 m, men da var medvinden for sterk til godkjent notering . Det skal bli spennende å se hva hun kan få til utover i høstsesongen. (Foto: Rolf B. Gundersen)

Mange FIF’ere ble premiert under stevnet. Her ser vi Leah Nygaard Strand (1), Esther Olivia Pedersen (2) og Jamila Isman (3) “tapetsere” pallen etter trippelseier på 600m Jenter 13 år. (Foto: Jens Petter Wold)


Se resultater: her


Av Rolf B. Gundersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.