Fredrikstad maraton lørdag 27. oktober, praktisk informasjon

Postet av Fredrikstad IF den 25. Okt 2018

Fredrikstad IF ønsker velkommen til Fredrikstad maraton lørdag 27. oktober. Starten går kl. 11:00, start fra FIF-huset i Ilaveien 132.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding for nå er stengt, men vi åpner for etteranmelding på løpsdagen fra kl. 09:00 i sekretariatet på FIF-huset (kun kontant betaling eller Vipps). Startnummer kan hentes på samme sted, også fra kl. 09:00.

FIF-huset er i Ilaveien 132. Merk parkering ved Stjernehallen (følg skilting / merking).

Du kan se hvem som er forhåndspåmeldt her: Påmeldte.

Informasjon om tidligere års løp, med tider, resultater, bilder og statistikker finner du på Fredrikstad maraton år-for-år.

Nytt om løypa

Som de lokalkjente sikker vet så er det gravearbeider i veiene i området rundt FIF-huset.  Ett planlagt gravearbeide i Åsebråtveien har dessverre blitt forsinket slik at vi ikke kan benytte den vanlige starten på løypa. Dette ble vi først klar over onsdag denne uken. Vi har klart å legge om starten slik at det kun er de 2 første km (på hver runde) som blir berørt. I stedet for å løpe ned Åsebråtveien løper vi ned Ilaveien, en liten sløyfe i bunn av bakken og så bort Ilaveien til Monsen Maskin hvor vi svinger ned på gang- og sykkelveien. Derfra følger vi gang- og sykkelveien nordover og inn på vanlig løype.

Vi har kontaktet Kondis for å se på mulighetene av å få målt opp løypa på nytt før løpet. De stiller velvillig opp på dette og slik det ser ut nå så vil vi få en kontrollmålt og godkjent maraton i Fredrikstad på lørdag.

Vel møtt!


Tekst: Terje Svensson

Foto: Rolf B. Gundersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.