Seniorlaugets stipend til Anniken og Didrik

Postet av Fredrikstad IF den 17. Des 2018

Seniorlauget i FIF er veteraner og tidligere aktive som er med og bidrar til klubbens drift. Noen midler fra laugets aktiviteter er besluttet benyttet til økonomisk støtte i form av stipend til lovende, unge utøvere under 18 år. Stipendet på kr. 5.000 er øremerket til bruk i treningsarbeidet og til utstyr eller andre utgifter knyttet til utøverens aktiviteter. Laugets ønske er å bidra økonomisk til videre satsing for unge, fremadstormende utøvere.

Stipend til Anniken Aarebrot

Anniken satser på mellomdistanse. Hun har hatt en flott utvikling i år som ble kronet med en fortjent sølvmedalje på 800m i Ungdomsmesterskapet med tiden 2.13.95 min. Anniken betegnes som treningsvillig, pliktoppfyllende og konkurransevillig. Hun er både tøff og taktisk klok og blir en spennende utøver å følge videre til glede for FIF.

Stipend til Didrik Grøm

Didrik er en meget lovende sprinter med et stort talent. I inneværende sesong har han satt personlige rekorder på alle sprintdistansene med: 7.33 sek. på 60m, 11.05 sek. på 100m og 22.75 sek. på 200m. Han har store utviklingsmuligheter og det er et ønske at stipendet skal motivere til bevisst satsing fremover.

Rolf B. Gundersen (tekst og foto)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.