Henning Olsen Løpet

Postet av Fredrikstad IF den 29. Apr 2019

Over hundre ungdommer i alle aldre satte hverandre i stevne rundt 2.Bjørndalsdam i noe som må betegnes som vårens vakreste eventyr da det tradisjonelle Henning Olsen løpet ble arrangert i dag. I et fantastisk vær med sommertemperaturer og utsprugne løvtrær, løp de forskjellige distanser. De yngste løp 500 meter, mens de eldre løp 1 eller 3 runder rundt dammen som måler ca. 950 meter. Det var en utrolig flott ramme rundt arrangementet, og deltakerne viste stor entusiasme og løperglede. Det ble utkjempet mange durabelige oppgjør, og det ble oppnådd gode resultater. Flere kunne notere seg for personlige bestenoteringer i den tradisjonelle løypa. Arrangementet ble avsluttet med utdeling av medaljer til alle som også fikk en godbit fra grillen.

Henning Olsen løpet er tilegnet han som gjennom hele sitt voksne liv først representerte klubben som aktiv, og senere arbeidet for at klubben skulle utvikle seg til det den er i dag. Han var formann og æresmedlem og ledet flere betydelige prosjekter. Spesielt hyggelig var det at hans hustru Birgit igjen bivånet arrangementet sammen med blant andre Eva Bellmann.