Ida og Kristoffer doblet i Tjalvelekene

Postet av Fredrikstad IF den 2. Jun 2019

Kristoffer Persen vant både 100m og 200m i sin klasse i Tjalvelekene på Bislett

FIF deltok med 26 deltakere i Tjalvelekene som ble arrangert på Bislett i helgen. De leverte en solid innsats, og kunne notere seg for en rekke gode resultater og plasseringer. I årets første stormønstring, reiste de også hjem med en rekke personlige bestenoteringer i bagasjen. I klassen G18/19 vant Kristoffer Persen både 100m med tiden 11.15 sek. og 200m med tiden 22.42 sek. I førstnevnte løp seiret han med klar margin, mens det ble et en skikkelig fight på den doble distansen.

Ida Breigan vant også begge sine øvelser. På 200m J15 viste hun sin løpsstyrke og vant med tiden 25.05 sek. og nesten sekundet foran nummer to. Tiden er ny personlig bestenoteringer. Det kunne det ha blitt i lengde også der hun vant med et hopp på hele 5.45m. Men medvinden var dessverre for sterk til at resultatet kan godkjennes. Til  tross for to utmerkede prestasjoner, var hun ikke helt  fornøyd og følte seg litt tung i beina. Det forteller litt om hva vi har i vente.

Seier ble det også til Emma Skibstad Bekkevik J15 på 300m hekk med den flotte tiden 46.54 sek. Det var over 4 sekunder foran neste på resultatlisten. Emma har med hell satset på hekk og har på kort tid tilegnet seg god teknikk. Hekkeløp er blitt populære øvelser etter suksessen til Amalie Iuel og Karsten Warholm.

Anniken Aarebrot J17 stilte på 800m sammen med seniorene. I et offensivt løp posisjonerte seg godt allerede fra starten. Etter en runde tok hun like godt føringen og ledet til oppløpet. Der ble det en herlig fight med Frida Thorsås, Urædd Friidrett, som Anniken avgjorde til sin fordel med knappest mulige margin – ett hundredels sekund. Duellen ble belønnet med ny personlig bestenotering og tiden 2.12.94 min.

FIF ungdommene leverte en solid innsats med en rekke annen- og tredjeplasser. Det vil føre for langt å nevne alle her, men henviser til resultatlistene. Likevel vil vi framheve Jamila Isman J14som alltid stiller i mange øvelser.  Hun vant sitt heat på 60m hekk, ble nummer to i lengde og nummer to i høyde med 1.45m der hun har en personlig bestenotering 1.48m fra tidligere i år. Et multitalent som det skal bli spennende å følge framover.

Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

Se resultatliste her

Se bildealbum  her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.