Sterk laginnsats av jentene

Postet av Fredrikstad IF den 17. Nov 2020

FIF-jentene representert ved fra venstre: Marlen, Nora, Jamila, Emma, Esther og Leah leverte en solid innsats i årets lagserie.

Norges Friidrettsforbunds Lagserie 2020 så lenge ut til å henge i en tynn tråd. Men etter hvert som smitten avtok og stevner igjen ble arrangert, har norsk friidrett vist styrke i en krevende sesong. Lagserien består av tre divisjoner for kvinner og menn. Kvinnene i FIF har en solid posisjon i førstedivisjon på bakgrunn av tidligere resultater. I årets lagserie overgikk de faktisk seg selv og leverte sin beste poengsum noensinne. Det holdt til en respektabel femteplass som er den beste plassering de har oppnådd i denne konkurransen. I alt deltok 14 lag. Det var tett i toppen og resultatlisten for de beste ser slik ut:

  1. IK Tjalve                      24.502  poeng
  2. IL Tyrving                    23.724     “
  3. Ranheim IL                 21.418     “
  4. IL Norna-Salhus         21.378     “
  5. Fredrikstad IF             20.418     “ 

Det er god grunn til å gratulere jentene med den flotte innsatsen. De har vist en stå-på vilje i en vanskelig tid og prestert godt når mulighetene har vært der. Guttene med sitt reduserte mannskap, frister tilværelsen i tredje divisjon der de havnet på en femteplass.

 

Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.