Velkommen til årets friidrettsskole!

Postet av Fredrikstad IF den 31. Mai 2021

Oppdatering: Arrangementet er nå fult. 

Velkommen til årets friidrettsskole! 


Fredrikstad idrettsforening (FIF) vil i år igjen invitere til sommerskole for barn i alderen 6-12 år. Friidrettsskolen varer fra 21-24. juni, fra kl 09:00-14:00 hver dag. De 3 første dagene vil skje på sentralidrettsanlegget på Lisleby, mens den siste dagen vil foregå ved FIF-huset og ved 2. dam i Fredrikstadmarka (Ilaveien 132). Arrangementet er gratis. 


Også i år vil det bli litt spesielt grunnet corona-situasjonen. Vi vil hele tiden påse at de retningslinjene som er gitt, blir fulgt opp slik at det skal være et trygt arrangement for både barn og ledere. Vi legger opp til aktivitet med god avstand, samt god håndhygiene og annet. MERK!! Barna må ha med seg egen matpakke/lunsj hver dag i år grunnet Covid-19. Dette gjør det enklere å opprettholde god hygiene og redusere smitte.


Kyndige og engasjerte idrettsledere vil tilrettelegge og bistå barna på deres egne premisser. Deltakerne vil få en introduksjon og mulighet til å prøve en rekke friidrettsgrener. Det vil bli innslag av løp, hopp og kast, samt lek for utvikling av balanse og motorikk i tillegg til ballspill og øvrige aktiviteter.


La ditt barn være med på et aktivt og sosialt arrangement fylt med fysisk aktivitet og lek tilpasset alle nivåer!


Har du spørsmål? Arrangementsansvarlig, Maja Nødtveidt Andersen, kan nås på telefon 95872333 eller via mail til maj-a@online.no


Håper vi sees!

Informasjon:  https://www.deltager.no/Landslagetsfriidrettsskole/informasjon

Påmelding: https://www.deltager.no/Landslagetsfriidrettsskole/pamelding  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.