Leders hjørne 6/12

Postet av Fredrikstad IF den 6. Des 2021

Hei alle FIF medlemmer

Vi har allerede langt ut i desember og årets sesong er avsluttet. Det gjenstår riktignok Julesprinten, men der er det jo mest gøy og ikke så hard konkurranse.

Vi så alle fram mot mindre restriksjoner når landet åpnet sommer/høst 2021, men i skrivende øyeblikk så er det på nytt økende smitte av Covid-19 (Omnikrom). Hva dette fører til framover vet vi ennå ikke, men sitter nå og hører nyhetene om at det kan komme noen nye begrensninger. Vi får håpe det beste at det ikke rammer idretten på samme måte som det har gjort tidligere.

Vi i styret jobber nå med skive FIF-årsrapport samt å planlegge 2022 budsjett. Alt skal være klart til årsmøte i februar 2022. Det er da også valg på nytt styre og valgkomiteen har startet arbeidet med dette. 

Idrettslig så har vi oppnådd gode resultater med både Gull, Sølv og Bronse i Hoved-NM, Jr-NM og UM. Vi ønsker at enda flere som deltar på FIF treningene deltar på konkurranse. Terminlista er oversendt trenere så det er bare å planlegge hva dere vil delta på.

Noen mosjonsløp ble avlyst både i 2020 og 2021. Vi håper nå på at både Fredrikstadløpet og Glommaløpet kan arrangeres neste år. Vi har mange som drar på ulike løp rundt i verden og disse er gode ambassadører for klubben. For oss er det viktig at vi viser bredden i klubben med både aktive friidrettsutøvere og mosjons-løpere.

Til sist vil jeg takke trenere, oppmenn, styremedlemmer, dugnadsgjenger, foreldre, seniorlauget og alle dere andre som bidrar i klubben for arbeidet dere gjør. Uten dere vil ikke FIF fungere.

Så vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår og velkommen til ett nytt godt friidrett og løp år i 2022.

Helge S
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.