Nye koronatiltak som vil gjelde for FIF

Postet av Fredrikstad IF den 13. Des 2021

Regjeringens anbefalinger om tiltak med betydning for utøvelse av idrettsaktivitet:

  • Fritidsaktiviteter bør gjennomføres utendørs så langt det er mulig, og garderober bør holdes stengt.
  • Ved organiserte fritidsaktiviteter innendørs anbefales det at voksne over 20 år er i grupper på inntil 20 personer. Videre anbefales det at voksne innendørs holder avstand der det er mulig for å utøve aktiviteten, og at man holder 2 meter avstand ved høyintensiv trening.

    Anbefalingen om avstand gjelder kun så fremt det er mulig å utøve aktiviteten også med avstand. Dersom det ikke er mulig å holde avstand for å utøve aktiviteten, noe som er tilfelle i kontaktidretter, gjelder ikke anbefalingen om avstand. Unntaket inkluderer også utøvere, støtteapparat og dommere der hvor dette er nødvendig for å kunne utøve aktiviteten.

  • Det gis ikke konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idretts-, kultur- og fritidsaktiviteter.
  • Toppidrett kan gjennomføres som normalt.

Disse anbefalingene er grunnen til at vi nå har stengt garderobene på FIF huset. Viktig at alle nå følger anbefalingene. Østfoldhallen er fremdeles åpen for trening og styrkerommet FIF kan benyttes om det holdes avstand og ikke er flere enn 5 stk som trener samtidig.  Utstyr skal vaskes etter bruk.

Det kan komme forandringer på kort varsel om Regjeringen pålegger oss yttligere tiltak og anbefalinger.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.