Treningssamling på Sørlandet

Postet av Fredrikstad IF den 22. Apr 2022

Denne helgen, 22-24.april, reiser 13 utøvere fra flere av FIF sine treningsgruppene i ungdomsavdelingen på treningssamling i Grimstad. Samlingen er i samarbeid med friidrettsgruppa til Moss IL, og til sammen er 30-35 utøvere samlet. De samlede trenerressursene fra klubbene blir utnyttet, slik at det vil være treninger i både tekniske øvelser og korte og lange løpsøvelser. 


Utøvere fra FIF er Anders Holmskau-Karlsen, Vetle Gulaker, Leander Ulvøy, Lucas Løven Stauning, Oliver Stauning, Leah Strand, Jamila Isman, Viktoria Magnussen, Karine Magnussen, Hermine og Aurora Ellefsen og Tuva Kristine Ansteensen. Flere utøvere måtte dessverre melde forfall i siste liten. Trenerne som reiser nedover til sørlandet er Bo Breigan, Tanja Stauning og Jørgen Westberg. 


Overnattingen skjer på Scandic Grimstad og treningene vil foregå i området rundt. Det skal være tre friidrettstreninger der de vil benytte både Sparebank Sør Amfi Grimstad, som er Sørlid friidretts innendørshall og utendørsanlegget i nærheten. Samlingen avsluttes med en alternativ basisøkt før bussen kjører hjemover på søndag.


Det vil også bli lagt vekt på det sosiale aspekteret ved å være på tur. Det er satt av tid mellom øktene, i tillegg til felles aktiviteter og middag for alle utøverne sammen med for å bygge et fellesskap mellom klubbene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.