Gode resultater i Tyrvinglekene

Postet av Fredrikstad IF den 13. Jun 2022

Dina Rosenvinge Aasen (16) tok en flott tredjeplass på 100m i klassen Kvinner Senior med tiden 12.13 sek. Hun har hatt et flott comeback i år etter et lengre skadeavbrekk og har forbedret sin personlige rekord til gode 12.07 sek. Hun har kvalifisert seg til NM som arrangeres i Stjørdal om to uker. Dina har bygget solid styrke som forklarer framgangen. Det er bare et tidsspørsmål når hun vil se 11-tallet.

Til NM skal også Didrik Grøm og Kristoffer Persen som pusher hverandre på sprintdistansene. Begge kom til finalen på 100 m og ble henholdsvis nummer sju og åtte med tidene 11.09 sek. og 11.13 sek. i årets første individuelle utendørskonkurranse. I forsøket hadde Didrik glimrende 10.85 sek. som er bedre enn bestenoteringen hans, men vinden var for god til godkjenning. Det skal bli spennende å følge begge videre.

I de aldersbestemte klassene var det to utøvere som utmerket seg. I klassen G-14 viste Carl Henrik Breigan flotte takter med seier på 200m med glimrende 25.02 sek. Han fulgte opp med strålende 7.55 sek. på 60m som holdt til en annenplass. Det ble det også med hele 5.51 m i lengde. Resultatene var milevidt foran tidligere bestenoteringer, men vinden med +2.5 var i gunstigste laget for godkjenning. Men det kommer nok.

I klassen G-13 stilte allsidige Henrik Elias Karlsen i hele ni øvelser. Det endte med seier i spyd med gode 31.82 m. Han viste at han kan mer enn å kaste langt for videre ble det tre annenplasser og to tredjeplasser. Henrik kom på pallen i 60m, 200m, 200m hekk, kule, spyd og kappgang !

Når det gjelder øvrige FIF-resultater viser vi til resultatlistene: herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.