FIF har investert i nytt tidtageranlegg og Sparebankstiftelsen DNB støttet til med kr.320.000,-

Postet av Fredrikstad IF den 4. Mai 2023

 

Torsdag 4. mai fikk leder i FIF Tore Bjørnetrø overlevert gavesjekken på kr.320.000,- av Sparebankstiftelsen DNB representert ved Gro Agnalt. Gavesjekken er gitt til FIF for finansiering av det nye tidtageranlegget, som ble levert av Lars Ola Sundt fra IDK idrettskompetanse. Lars Ola var med på å teste arrangementsutstyret og gjennomgår bruken med deler av arrangementskomiteen, som var representert av leder Helge Sandvik og ansvarlige for tidtaging i FIF Tomas Talos og Hans Erik Sand.

Bakgrunn:

Fredrikstad IF har i alle år jevnlig søkt og fått tildelt større friidrettsarrangement; ungdomsmesterskap, juniorNM, Nordisk ol. Dette har bidratt noe økonomisk til FIF, men også bidratt til rekruttering, Friidretten har blitt mer synlig i Fredrikstad og våre unge utøvere har hatt en målsetting om å delta på hjemmebane.

Fredrikstad IF ønsker å arrangere mesterskap og andre stevner i framtiden og investerer ca kr 350.000,- i nytt arrangementsutstyr. Det er nytt tidtaker- og resultatsystem fra IDK Idrettskompetanse med trådløst startsystem med vindmåler og resultattavle. I tillegg har vi kjøpt nye laptopper til sekretariatet.

Etter bestillingen fikk vi en veldig gledelig tildeling av støtte fra Sparebankstiftelsen på kr 320.000,- som betyr at kostnaden ikke må dekkes av medlemskontingent og treningsavgift og andre inntekter som da kan brukes på aktivitet. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.