Medlemsbrev - Gratulerer med dagen!

Postet av Fredrikstad IF den 17. Mai 2023

Jeg håper alle får en fin feiring av nasjonaldagen og kanskje også får lagt inn en treningsøkt.

Vi har vært i gjennom en hektisk tid med mange arrangementer. Disse har gått veldig bra og vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Tusen takk til alle som har bidratt som funksjonærer og spesielt takk til Helge og arrangementskomiteen.

Friidrettssesongen er godt i gang og mange har allerede satt nye personlige rekorder. Nå ser vi fram til mangekampstevne i Moss 20-21 mai. FIF har med 11 utøvere og det blir spennende på i toppen og også hvordan hele 9 utøvere i 13-14 årsklassen opplever sin første mangekamp. Jeg håper flere satser på flere øvelser inntil de om noen år kanskje spesialiserer seg i enten løp, hopp eller kast.

Vi har investert i nytt tidtaker- og resultatsystem for å kunne arrangere stevner på Sentralidrettsanlegget. Det gamle utstyret var gått ut på dato. Takk til Sparebankstiftelsen DNB for økonomisk støtte til denne investeringen. Vi har jobbet og jobber for å få oppgradert anlegget på Lisleby slik at vi kan søke større stevner igjen, men det er ikke lett å få Fredrikstad kommune med på dette. Heldigvis har Jostein og co gjort en god innsats uten ressurser med ujevnhetene i løpebanene slik at det går an å trene, arrangere Tinestafett og Craftkarusell. Men ikke krets- eller større stevner.

Jeg håper dere setter pris på hjemmesiden vår og hvis dere har innspill - send mail til info@fredrikstadif.no. Ellers kan dere også følge med på facebook på FOLK I FIF og andre grupper! Kanskje nyttårsforsettenes tid er forbi, men voksne kan gjerne sjekke FIF-trimmens gode sosiale og idrettslige tilbud ved FIFhuset på mandag, onsdag og fredag.

Hilsen Tore BKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.