Stem hver dag!! (14.-27.november)

Postet av Fredrikstad IF den 15. Nov 2015

www.klubbenimitthjerte.no Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag til å stemme på klubben i mitt hjerte på www.klubbenimitthjerte.no

Om klubben i mitt hjerte
Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer pr. dag er det med i trekningen av 10.000 kroner fra Nordea. Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner til den klubben som klarer å samle flest stemmer gjennom hele perioden.

Grace Bullen (18) fra Fredrikstad er Norges fremste kvinnelige bryter og nyutnevnt ambassadør for kampanjen. Les nyhetssak på idrettsforbundet.no: https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/grace-bullen---ekte-klubbkjarlighet/

Idrettspresidenten Tom Tvedt oppfordrer alle idrettslag til å delta.
Idrettspresident Tom Tvedt sier idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.
- Norges idrettsforbund ønsker å løfte fram idrettslagenes fantastiske arbeid, blant annet gjennom kampanjen "Klubben i mitt hjerte". Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta i "Klubben i mitt hjerte", og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag, sier Tom Tvedt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.