Tre gull til FIF på årets Østfoldstafett

Postet av Fredrikstad IF den 15. Apr 2016

FIF gjorde nesten rent bord i Østfoldstafetten

Østfoldstafetten ble arrangert i Kulåsparken og Fredrikstad stilte med med hele 8 lag av de i alt 21 startende. Det ble konkurrert i 4 klasser og FIF tok gull i 3. Det hadde nok blitt medalje i herreklassen også dersom ikke en av løperne løp feil.

Det hele ble innledet med en overbevisende seier til FIF 1.lag i klassen Jenter 11-16 år der Julie Romberg, Hanna Oksmo, Anniken Aarebrot, Nathalie Andres, Johanne Skovly og Amanda Knutsen leverte solide løp og økte jevnt ledelsen hele veien og vant 17.3 sekunder foran Askim IL.

I klassen Gutter 11-16 år tok FIFs 2.lag innledningsvis ledelsen inntil FIFs 1.lag med Sondre Grini, Didrik Grøm, Viktor Andresen, Daniel S. Andersen, Joachim Teleb og Nils Christiansen etter hvert overtok føringen og tilslutt vant med 8.6 sekunder foran Varteig IL 1. lag.

I klassen Kvinner sørget et jevnt besatt lag bestående av Marlen Aakre, Heidi Sele Gustavsen, Mille Lie, Rebecca Marsell, Ingrid Linn Nordahl og Madelen Andersen for en overbevisende seier 15.7 sekunder foran Moss IL.

I klassen Menn var nok etter hvert slitte løypemarkeringer årsaken til at FIF løp feil, tapte mye tid og havnet utenfor pallen.

Bildetekster:

Marlen Aakre veksler med Heidi Sele Gustavsen

Julie Romberg i fin posisjon på første etappe Jenter 11-16 år

Sondre Grini på startetappen for Gutter 11-16 år

FIF lag 1 Jenter 11-16 år fra venstre: Julie Romberg, Johanne Skovly, Amanda Knutsen, Hanna Oksmo, Anniken Aarebrot og Natalie Andres

FIF lag 1 Gutter 11-16 år fra venstre: Daniel S. Andersen, Nils Christian Christiansen, Didrik Grøm, Viktor Andresen, Sondre Grini og Joachim Teleb

FIF Kvinner fra venstre: Marlen Aakre, Heidi Sele Gustavsen, Ingrid Linn Nordahl, Mille Lie, Rebecca Marsell og Madelen Andersen