Postet av Fredrikstad IF den 27. Aug 2023

Dag 3, søndag:

Hverken Freia eller Jamila fikk til 100m hekk idag.  Freia fikk DNF og Jamila kom helt utav det og fikk en svak tid.

Emma hoppet  10,68 i tresteg, som ga en 11 plass i finalen.

Vi stilte med Freia, Ingrid, Emma og Jamila på 1000 m stafett. Det ble en fin avslutning på mesterskapet med en bronsemedalje! Tid: 2.16,75.

Resultatene finner du her:

Dag 2 av jrNM og 2 medaljer til FIF!

Postet av Fredrikstad IF den 26. Aug 2023

jrNM fortsette i Sandnes og i dag fikk FIF utøverne med seg noen medaljer og gode resultater.

Dag 2, lørdag:

Emma kvalifiserte seg til finale tresteg med et hopp på 10,71.

Både Ingrid og Freia kvalifiserte seg til semifinale på 200m.  Ingrid løp på 26,07 som er ny pers.  Freia løp på 26,48 i kvalifiseringen.

Didrik sikret første medalje til FIF i tresteg, han satt ny pers og hoppet 12,59 som holdt til bronsemedalje.  Gratulerer!

I semifinalen på 200m løp Ingrid på 26,40 og Freia løp 26,75.  De løp i samme heat og hadde 1,4 i motvind.

Jamila tok andre medalje til FIF når hun løp finale på 400m hekk og ble nr. 2 på ny pers 61,34.

I morgen søndag skal Freia og Jamila løpe forsøk på 100 m hekk kl. 11:00, og eventuell finale kl. 13:15.

Emma hopper tresteg finale kl.13:20

FIF stiller med lag i stafetten kl. 15:45.

Arrangementet kan streames på:

NM for junior i 2023 i Sandnes

NM for junior arrangeres denne helgen i Sandes. FIF har med 5 utøvere.

Troppen er samlet til frokost. Ingrid, Jamila, Didrik og Emma snart klare for fredagens utfordringer. Mangler Freia som kommer til Sandnes senere.

Dag1, fredag:

Kvalifisering på 100m KU20:

Ingrid Westberg ble nr. 4 i sitt heat med 12,91 som er bare 7 hundredeler fra pers, og bare 3 hundredeler fra avansement.  Jamila Isman vant sitt heat og gikk videre til semifinale.  Hun løp på 12,28, som er en forbedring av pers med 9 hundredeler.

Kvalifisering på 100m MU23:

Didrik Grøm ble nr. 5 i sitt heat med 11,22 som er drøyt 3 tiendeler fra pers.  Det holdt ikke til avansement.

Semifinale 100m KU20: Utøverne måtte vente i plaskende regn i nesten en time mens det var problemer med tidtakingssystemet.  Alle ble kalde, og tidene ble ikke så bra.  Jamila ble nr. 2 i tredje heat og gikk til finale med tiden 12,54.

Finale 100m KU20: Ble vunnet på 11,86 av Selma Ims, Sandnes IL.  Jamila gjorde nok et godt løp under gammel pers: 12,34, og fikk 5. plass til slutt.

I dag skjer det en hel del for alle FIF utøverne:

Emma skal hoppe kvalifisering tresteg kl. 11:00.

Ingrid og Freia skal løpe 200m kval kl. 12:10. Eventuell semifinale for Ingrid og Freia (200m) går 14:30, finale søndag.

Didrik skal hoppe tresteg direkte finale kl.: 13:30.

Jamila skal løpe 400m hekk direkte finale kl.: 16.35

Handledager Torshov Sport

Postet av Fredrikstad IF den 18. Aug 2023

Høstsesongen er i gang og Torshov Sport inviterer FIFs medlemmer til handleuke 21. – 27. august.

Gode tilbud hele uken:

- 30% rabatt på årets klubbkolleksjon

- 20-50 % rabatt på sko og treningsutstyr

Rabattkoden FIF kan benyttes på ordinære varer i nettbutikken hele året, men gir hele 20% rabatt under handleuken.

Oppstart barneidrett 21.august

Postet av Fredrikstad IF den 15. Aug 2023

Barneidretten har oppstart 21. august 17.30-19.00.

Treningen foregår på Sentralidrettsanlegget på Lisleby i utendørssesongen.

Barneidretten består av ca. 140 barn fordelt på fire grupper fra 6 - 12 år (1.-8.klasse), men har plass til flere. Barneidretten drives i tråd med Barneidrettsbestemmelsene til NFIF som innebærer et allsidig opplegg.

Friidrett for publikum.pdf

Fagansvarlig barneidretten: Pål Erik Jensen

palj@viken.no

tlf; 950 58 190

Ida Breigan deltok i lengde og stafett under EM i Jerusalem

Postet av Fredrikstad IF den 12. Aug 2023

Ida Breigan deltok onsdag på lengde i EM i Jerusalem, der hun oppnådde et hopp på 6,20m.Det holdt dessverre ikke til finalen, så hun endte med det på en 14.plass. Dagen etter løp hun for 4x 100m staffettlaget til Norge, som ble slått ut etter forsøksheatet med tiden 45,99.

Ida Breigan satte for øvrig ny klubbrekord i lengde tidligere i sommer med et hopp på 6,30
Ida med klubbrekord

Lengde kvalifisering: Ida Andrea Breigan, Fredrikstad IF. Slått ut med 6.20/-0.8. Nummer fjorten totalt.

4x100 meter stafett kvinner forsøk. Det norske laget: Tora Bøgeberg Lilleaas, Eidanger IL, Lovise Skarbøvik Andresen, Dimna IL, Selma Ims, Sandnes IL og Ida Andrea Breigan, Fredrikstad IF. Slått ut som nummer fem i sitt heat med 45.99

Tidligere i uken deltok Jamilla Isman i mangekamp under EM i Jerusalem:
Jamilla i EM

Les mer fra EM i Jerusalem på: friidrett.no

Jamila Isman med tre nye perser under U20 EM i Jerusalem

Postet av Fredrikstad IF den 8. Aug 2023

Jamila er veldig fornøyd med resultatet som «førsteårs» U20!Med tre nye perser gjennomførte Jamila en god sjukamp i mesterskapet.

Her er resultatene hun leverte mandag og tirsdag:

Sjukamp kvinner: Jamila Isman, Fredrikstad IF.
100 meter hekk: 14.45/+1.5.
Høyde: 1.62.
Kule: 11.63: Personlig rekord.
200 meter: 24.92/+1.7. Personlig rekord.
Nummer seksten etter første dag med 3206 poeng.

Lengde: 5.41/+1.6.
Spyd: 35.56. Personlig rekord.
800 meter: 2:19.52.
Nummer tolv sammenlagt med 5292 poeng.

Les mer på: friidrett.no

NB! Ida Breigan begynner sin del av mesterskapet i morgen med forsøk i lengde.

Kule, høyde og hekk på Barnas aktivitetsdag

Postet av Fredrikstad IF den 5. Aug 2023

Kongstenhallen ble full av barn fra Fredrikstad og nabokommuner lørdag 5. august. Syver, Anna og Sofia viste hvordan støte kule og hoppe høyde og etter kort tid ordne køen også.

Pål Erik tok seg av hekk og mange barn fikk prøve - noen mer ivrige enn andre.

Jamila og Ida er tatt ut til U20 EM i Jerusalem

Postet av Fredrikstad IF den 3. Aug 2023

To utøvere fra FIF er tatt ut til Norges tropp til U20 EM I Jerusalem 7. til 10. august.

Ida Andrea Breigan (19) er tatt ut i Lengde og til stafett 4 X100m stafett.

Jamila Isman (snart 18) er tatt ut i 7-kamp og på 4 x 400m stafett.

Bilde er fra U18 EM i Jerusalem i fjor med Jamila i forgrunnen.

Ida har i år fokusert på lengde og viste storform da hun hoppet hele 6,30m i U20 Nordisk.  Ingen annen norsk kvinne har hoppet lengre enn Ida i år.

Jamila har satt pers i 7-kamp tre ganger i år, og har en bratt stigende formkurve.

17:55 4 x 100m stafett (finale) Ida *)

20:06 4 x 400m stafett (finale) Jamila *)

*) Avhenger av kvalifisering

Sammensetning av stafettlag til forsøk og eventuell finale blir tatt ut i Jerusalem.

Mer info kan leses på: friidrett.no

Følg arrangementet på:  STREAMING