TINEstafetten med ny deltakerrekord

Postet av Fredrikstad IF den 10. Mai 2017

TINEstafetten er et samarbeid mellom Norges Friidrettsforbund og Tine. Arrangementet er riksdekkende og har til hensikt å motivere skoleungdom på 6. – 9. trinn til økt fysisk aktivitet med fokus på riktig og sunt kosthold.

TINEstafetten ble arrangert første gang i 1993 med 10.900 deltakere. Nå, 24 år senere er antallet økt til det 10-dobbelte og rekordhøye antall av 108.000. Arrangementet går med rette under betegnelsen “Verden største stafett”. I disse årene har langt over en million løpere deltatt. De har til sammen løpt 250.000 kilometer eller ca. 6 ganger rundt jorda.

I dag ble TINEstafetten arrangert på 280 arenaer over det ganske land. Lokalt ble stafetten avviklet på Sentralidrettsanlegget på Lisleby med Fredrikstad Idrettsforening som arrangør. FIF har vært medspiller i alle år og har opparbeidet en god rutine på effektiv gjennomføring av konkurransen. Hele 29 skoler deltok med 208 lag og nærmere 1700 deltakere. Det er ny rekord.

Hvert lag stilte med 8 deltakere - 4 jenter og 4 gutter – som hver løp 200 meter. Det ble utkjempet mange innbitte oppgjør og innsatsviljen var upåklagelig. Det vinterlige været la ingen demper på stemningen. Det er åpenbart at det blant skoleungdom finnes mange med talent for friidrett. En dyktig arrangørstab sørget for en prikkfri gjennomføring.


Se bildeserie i Fredriksstad Blad her

Se bildealbum her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.