Marlen Aakre på Universiaden

Postet av Fredrikstad IF den 2. Sep 2017

Universiaden er et student OL. I år ble det arrangert i Taipei, Taiwan. Det er et stort mesterskap hvor deltagere fra ulike land og idretter deltar. Norge hadde ni utøvere med i friidrett under Universiaden, hvor en av de var vår egen Marlen Aakre.

Aakre deltok på 400m hekk. Hun løp inn til en 3.plass i forsøks heatet, 16.plass totalt med tiden 60.44. En 3.plassen i heatet hadde tatt henne videre til semifinalen (3 første i mål +4 beste tider), men semifinalen ble dessverre avlyst. En finale (1. i mål + 2 beste tider) ble derfor for tøft. Aakre følte selv formen var der, og var klar for å løpe fort, så ble dermed veldig skuffet og lei seg for at hun ikke fikk vist det når alt lå til rette for det.

Til tross for dette forteller Marlen at det har vært en fantastisk tur og at hun er utrolig takknemlig for at hun fikk muligheten til å delta. Selv om resultatene ikke sto til forventningene syntes hun det har vært det beste friidretts stevnet hun har deltatt på.