Lovende sesongstart

Postet av Fredrikstad IF den 21. Jan 2018

Friidrettssesongen 2018 ble innledet med Bassen Sprint i Bærum Idrettspark lørdag. Dette stevnet er tilegnet den legendariske sprinteren Carl Fredrik "Bassen" Bunæs som var fremragende på 1960-tallet med Kongepokal og mange norske og nordiske mesterskap. Han var en glimrende stafettløper og var med på å avgjøre flere landskamper. Stevnet er et rent seniorstevne, mens den innlagte Minibassen hadde øvelser for barn i alderen 6-11 år.

FIF deltok med 3 utøvere som alle fikk en flott start på sesongen. I en meget jevn 400 meter, løp Nora Wold inn til ny personlig bestenotering med tiden 57,28 sek. Det var en forbedring på et halvt sekund. Med den tiden var hun 4 hundredeler fra pallen og 3 tiendeler fra seieren. Dette skal bli jevnt og spennende i fortsettelsen.

På 200 meter stilte hele 29 deltakere til start. 17 årige Kristoffer Persen løp inn til heatseier og en respektabel sjuendeplass totalt i dette selskapet med tiden 22,74 sek. Det også var forbedring av personlig bestenotering. Om 2 uker deltar flere fra FIF i NM innendørs på samme sted.

I det innlagte stevnet for barn, Minibassen, stilte Elias Persen i 10 års-klassen. Han fikk bestetid på både 60 meter og 200 meter.