Personlige rekorder i fleng

Postet av Fredrikstad IF den 11. Feb 2018

Didrik Grøm vant 200 m G16 med en feiende flott bestenotering på 22.92 sek. i Tyrvinglekene og senket tidligere bestenotering innendørs med nesten ett sekund.

Norges største innendørs friidrettsarrangement, Tyrvinglekene, gikk av stabelen i helgen. Nærmere tusen deltakere i alderen 10 år til senior, stilte til start i et omfattende øvelsesprogram over to dager. FIF stilte med 30 deltakere som alle presterte meget godt i det som markerte slutten på årets innendørs sesong. Det ble satt en rekke personlig bestenoteringer. Høyest rager nok Didrik Grøm som med sin seier på 200 m G16 satte ny personlig bestenotering med den utmerkede tiden 22.92 sek. I et meget solid og veldisponert løp vant han med et halvt sekunds margin, og senket sin bestenotering innendørs med nesten ett sekund. Dette er lovende foran konkurranser som venter.


Nora Wold senket igjen sin personlige bestenotering da hun vant 400 m kvinner senior med tiden 56.51 sek. Det lover godt for utendørssesongen og spesialøvelsen 400 m hekk etter hvert. Det er tydelig at det er gjort grundig grunntrening gjennom vinteren som vil gi seg utslag i resultatene utover.

 

Marlen Aakre stilte denne gangen på 60 m hekk som hun vant med tiden 8.83 sek. som er ny personlig bestenotering. Marlen trener og bor i Helsingborg denne vinteren. Det er tydelig at hun er blitt raskere og dermed stadig fått appetitt på kortere distanser. Derfor vurderer hun 100 m hekk når utendørssesongen begynner.

 

Amanda Bakker Knutsen J16 noterte seg for bestenotering på 60 m hekk med tiden 9.37 sek. og forbedret seg med over et halvt sekund på distansen.

 

Anniken Aarebrot vant 800 m J16 med tiden 2.21.66 min. som er ny personlig bestenotering innendørs. Hun løp også 200 m på gode 27.00 sek. Hun viser fin framgang, og det skal bli spennende å følge henne utover. (Foto: Jens Petter Wold)

 

I et meget jevnt felt på 600 m J14, løp Astrid Reknes (til høyre) inn til en flott tredjeplass på ny bestenotering 1.42.60 min. som bare var ett sekund fra seier. Hun har prestert godt gjennom hele innendørssesongen og det skal bli interessant å se videre utvikling. Det gror i det hele tatt godt i den unge mellomdistansegruppa. (Foto: Finn Håkon Reknes)

 

Konkurransevillige Dina Rosenvinge Aasen stilte i hele 7 øvelser i klasse J12, og noterte seg for flere pallplasser og personlige bestenoteringer.

 

Esther Olivia Pedersen og Leah Nygaard Strand var så heldige å få hilse det tidligere skiesset Oddbjørn Hjelmeseth mellom øvelsene. (Foto: Jens Petter Wold) 

Hyggelig var det at en skadefri Ida Breigan stilte til start på 200 m J14 og tok en fin annenplass med tiden 26.20 sek. bare et tidel fra seieren blant 25 deltakere.

 

Når det gjelder de mange gode prestasjonene ellers, henviser vi til resultatene her

Se bildealbum her

 

Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.