Fredrikstadmarka Rundt og Fredrikstad maraton

Postet av Fredrikstad IF den 19. Aug 2018

De som har vært ved FIF-huset de siste dagene har sikkert sett reklamebanneret for høstens løp der det henger på rekkverket på verandaen mot nord.

Påmelding til løpene kan gjøres her, påmelding Fredrikstadmarka Rundt og påmelding Fredrikstad maraton, eller på løpenes hjemmeside (se menypunkt "Arrangement" og deretter "Skogs- og gateløp".

Husk at medlemmer i FIF har rabatt. Bruk kupongkode FMAR_165 for Fredrikstadmarka Rundt og MARAT_108 for Fredrikstad maraton ved betaling.

Vi har også oppdatert statistikken for Fredrikstadmarka Rundt. Vi har i flere år publisert statistikk over hvem som har deltatt og hvor mange ganger den enkelte har fullført. Vi har pr. august 2018 endret statistikken til å vise resultatene fra og med 2006 og fram til i dag. Antall løp fra 2005 og tidligere er foreløpig kun med som samlet antall, men vi vil føye til flere år etter hvert.
Dere kan se statistikker (sortert alfabetisk eller pr. antall ganger deltatt) på løpets hjemmeside  eller løpets historikkside . Kom gjerne med tilbakemeldinger (sendt epost til lop@fredrikstadif.no).  

Tekst. Terje Svensson


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.