Leders hjørne 22/5-19

Postet av Fredrikstad IF den 22. Mai 2019

Hei alle medlemmer i FIF

Friidrettssesongen er i gang og vi ser nå resultater av vinterens trening. Stadig flere FIF’ere hevder seg på resultatlistene. De sosiale mediene er fulle av gode resultater og rapporter fra treninger. Takk til alle trenere/oppmenn og de aktive for kjempearbeid.

Er nå veldig spent på hvordan FIF hevder seg når mesterskapene setter i gang. Nå først er det stafett NM og jeg er sikker på at vi kommer til å se flotte resultater.

Vi har hatt to store arrangement i vår, Fredrikstadløpet og Glommaløpet, som har gått bra og mange dugnadstimer ble lagt ned. Neste stevne vi står som arrangør til er Salming Karusellen 3 på Lisleby 4. juni. Håper på stor deltakelse både fra barn og dugnadsfolk der.


Styret jobber stadig med å bedre treningsforholdene til vinteren og vi er nå i god dialog med kommunen om bruk av Østfoldhallen. Vi har mottatt et tilbud på å legge tartandekke over kontordelen der slik at vi kan trene uavhengig av fotball aktivitetene. Får vi til dette så vil vi flytte mye av aktiviteten til Østfoldhallen. Det gjenstår fremdeles en del dialog mellom eier av hallen og kommunen for å kunne starte der, men jeg er rimelig optimistisk på at vi kan få til noe der.

Friidrettshall er også et tema om dagen. Siste nyhet var at det er stor diskusjon i Sarpsborg om de går for bygging av friidrettshall på Greåker. Fredrikstad kommune er mer positiv. Det er jo veldig synd om vi ikke får til noe der. Østfold trenger en friidrettshall. Vi får følge utviklingen og håpe på at det løser seg der også.

Jeg ønsker dere alle en god konkurranse sesong både på bane og landevei (løpegruppa)

Helge Sandvik

Leder Fredrikstad IF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.