Leders hjørne 19/12-19

Postet av Fredrikstad IF den 20. Des 2019

Hei alle FIF medlemmer

Året går mot slutten og det er tid for Jule og nyttårsfeiring.

Vi har som dere sikkert har lest på Facebook og fredrikstadif.no jobbet intenst med å ferdigstille treningsfasilitetene i Østfoldhallen. Vår del av jobben er nå neste ferdig (gjenstår sand i lengdegropa).

Det som må gjøres er at kommunen og eier av hallen (Storebrand/Thon) monterer gjerder rund banen for å ivareta sikkerheten. Vi kan ikke trene der før dette er gjort. Jeg har vært i kontakt med kommunen 18.12 og de sier at det er uvisst når permanent gjerder kommer på plass. Det er budsjettmessige utfordringer, men de skulle se på om de kunne unngå byråkratiske beslutninger å fremskynde dette. Dersom det tar lang tid så var de villige til å se på en løsning med å montere sperregjerder midlertidig for at vi skal benytte dette flotte anlegget. Vi håper på det beste. Det gjenstår også flytting av kastnett fra Kongsten til Østfoldhallen. Dette har kommunen lovet å gjøre etter nyttår. Vi vil også etter hvert få bedre lysforhold oppe på Mezzaninen.

Med Østfoldhallen håper jeg vi kan tilby de aktive topp treningsforhold

Jeg var tilstede under julesprinten og ble imponert over antall aktive/trenere og oppmenn samt foreldre som stilte opp. Her var det mye idrettsglede. Jeg håper Fredrikstad IF også i 2020 vil være et sted alle ønsker å være.

Jeg takker for et godt år i 2019 og ønsker at 2020 skal være et sted hvor vi utvikler oss sportslig, sosialt og løfter Fredrikstad IF sammen.

 

God Jul og Godt Nytt år

Sportslig hilsen

Helge S


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.