Seniorlaugets honnør til Ingrid Westberg og Oscar Ødegård

Postet av Fredrikstad IF den 13. Des 2022

Under mandagens Julesprint i Kongstenhallen ble Seniorlaugets honnør delt ut av laugets leder Tore Bjørentrø til Ingrid Westberg og Oscar Ødegård. 

Seniorlauget i Fredrikstad IF består av en del av foreningens eldre medlemmer med stor interesse for friidrett. De deler årlig ut Seniorlaugets honnør til utøvere som fortjener en liten oppmerksomhet for sin innsats – ikke etter resultater i forhold til Tyrvingtabellen, men etter en mye bredere vurdering.

Vi følger med våre utøvere på hjemmesiden og mange av oss er med når FIF har arrangementer, men baserer årets valg på innspill fra trenere/oppmenn. 

Seniorlaugets honnør 2022

Om den kvinnelige utøveren sies:

Årets pokal tildeles en er blid, positiv og inkluderende jente, som bidrar til et godt miljø i treningsgruppen. 

Hennes idrettsår har vært preget av sykdom, som Covid flere ganger og småskader, som til slutt endte opp i tretthetsbrudd i foten. Dette har resultert i at hun i lengre perioder har måtte reduserer løpsmengden og tempo betraktelig. 

Men dette har ikke hindret hende i å sette flere nye personlige rekorder inn imellom disse periodene. 

Hun er målrettet og pliktoppfyllende, gir man henne et program eller en pulssone, kan man være sikker på at det blir fulgt med stor nøyaktighet    

I år har hun jobbet målrettet med styrke og alternativ trening, hvilket igjen viser gode egenskaper og styrke hos en ung utøver. 

Hun er ei jente vi vil komme til å se mye mer til og vi gleder oss til å følge med fra sidelinjen.

= Ingrid Westberg

 

Seniorlaugets honnør

Om den mannlige utøveren sies:

Han er en engasjert gutt som alltid stiller opp med god oppførsel og godt humør. Han gir seg aldri, selv når løpet er hardt . Han er hjelpsom mot andre og hjelper til der han kan . Han har kommet veldig langt i friidretten siden start .

Han er modig som stiller på flere øvelser på hvert eneste stevne. Han er alltid positiv og rolig når han skal konkurrere. 

Han har fortsatt å stille selv i de øvelsene han ikke er flinkest i.

Han har også gått litt sin egen vei og trent spyd når de andre har trent på løp. På kast-treningene er han lærevillig og interessert. 

Han er veldig snill med alle på gruppa. Han oppmuntrer og er blid.

= Oscar Ødegård

Mer INFO om SeniorlaugetKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.