Seniorlaugets stipend til Fredrik Pinås

Postet av Fredrikstad IF den 11. Des 2023

Seniorlauget har et ønske om å bidra til satsing på friidrett for unge fremadstormende utøvere og vil dele ut et lite idrettsstipend.

= Fredrik Pinås

Seniorlaugets stipend for 2023

Fredrik Pinås er blid, positiv og inkluderende, han bidrar til et godt miljø i mellomdistanse gruppen. Han tar godt imot nye utøvere og han er et flott forbilde for de yngste i gruppen.

For 2,5 år siden som 16 åring, kom han fra fotballen og inn til FIF  mellomdistansegruppa. På en kort stund har gutten blitt til en langbeinet flott ung mann med et elegant løpesteg. 

Han stråler på trening og i hverdagen og for en utvikling og progresjon han har hatt. Fra første stund har han vært ekstremt nysgjerrig og konkurransevillig, alt skal testes fra bane, gateløp og terreng. Fra 400m til marka rundt og nye perser tikker inn på alle distanser. Konkurranseinstinktet vokser i takt med progresjonen.

Fredrik er det vi kan kalle en treners drøm, han jobber målrettet og er tro mot opplegget trener- teamet setter opp. Han lytter til kroppen og gir trenerne tilbakemeldinger. Det er en fantastisk egenskap å ha som idrettsutøver og det vil kunne ta Fredrik langt i idretten.

Han er en utøver som vil representere FIF i mange år fremover på mellomdistanse og lengre løp.

Vi i Seniorlauget gleder oss til utviklingen og vi følger spendt med på veien videre.

Du får altså kr 5.000,- i støtte til videre satsing i friidrett!

Gratulerer Fredrik!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.