Anette Hauge og Gerhard Sletten vant Fredrikstad maraton 2015

Postet av Fredrikstad IF den 24. Okt 2015

Anette Hauge tok sin andre seier på rad i dagens Fredrikstad Maraton. Med 3:16:51 var hun 4:25 foran Hilde Ackenhausen (Kolbotn SK / Spiridon LLL) og 5:15 foran Kaja Stabursvik (Ås IL / Team Skigo).

Gerhard Sletten (Oslofjord Triatlon) vant herreklasse med 2:42:44, foran Tor Erik Nyquist (Valdres Langløparlag) med 2:47:47 og Vidar Nilsen (Oppegård IL) med 2:59:23.

108 løpere fullførte årets Fredrikstad maraton. Resultater fra løpet finner du her:
Se resultater fra ToppTids resultatliste. Her kan du også se mellomtider, splittider og sammenligne resultater med andre løpere : Resultater Fredrikstad maraton 2015.
Klassevis resultatliste
Total resultatliste

Les omtale av løpet i Fredriksstad Blad og på Kondis.no.

Igjen ett flott løp av Roy Freddy Andersen, som startet kl 10:00 for å rekke et annet arrangement rett etter løpet og løp alene hele veien. Roy Freddy kom inn på 3:21:47.

Janne Kjellberg Johansen var blant de som etteranmeldte seg på løpsdagen. Janne løp jevnt og kom inn til en 4. plass med tiden 3:23:51.

Alle foto: Rolf B. Gundersen