TOLV SPENNENDE DAGER

Postet av Fredrikstad IF den 21. Feb 2016

Nicklas I. Paus Bekkevold (18) er FIFs eneste frivillig under Ungdoms OL på Lillehammer. Han har jobbet som frivillig under Ungdoms OL i tolv dager. Arbeidet startet onsdag 10. Februar, etter han kom hjem fra opplæring i Lausanne, Sveits, tirsdag kveld.

Les forrige artikkel her: Nicklas sin olympiske reise

Fra onsdag 10. til og med søndag 14. jobbet Nicklas med diverse småting som garderobevakt og informasjon på læringssenteret "Learn & Share" i Lillehammer. Dette var veldig morsomt og en god mulighet for å bli bedre kjent med arrangementet med relativt korte vakter. Dette var ikke hovedgrunnen til at Nicklas skulle hjelpe til under Ungdoms OL.

Fra mandag 15. til søndag 21. jobbet Nicklas, og Thomas Sture fra Molde, på "Photo Finish"-aktiviteten på "Learn & Share" med hvert sitt skift. Photo Finish (eller målfoto) går ut på å vise teknologien bak Omegas tidtakingssystem. Teknologien er veldig vanlig brukt i dag på små og store konkurranser der flere utøvere konkurrerer mot hverandre på tid. Nicklas er jo ikke helt fremmed med dette ettersom han driver med sprint selv.


Det har vært stor pågang med folk. Fra 71 nasjoner kom det utøvere, samt deres trenere, foreldre og støtteapparat. Fra mandag til fredag har forskjellige skoleklasser fra nærområdet kommet for å se og prøve, mens i helgene har det vært åpent for alle.

Det har vært noen veldig morsomme og lærerike dager på Lillehammer. Han har knyttet bånd med flere nye mennesker fra Norge og utland. Selv om han reiser alene er han omgitt med venner hele tiden. Nicklas har fått med seg mange nyttige erfaringer som han kan bruke videre i livet. Men nå gleder seg til å komme hjem til Fredrikstad igjen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.