Yrende liv i Apenesfjellet

Postet av Fredrikstad IF den 8. Mar 2016

Yrende liv i Apenesfjellet

Hundrevis av ivrige idrettsutøvere finner hver uke veien til underetasjen i Apenesfjellet parkeringshus, Der har FIF på dugnad anlagt en 300 m rund løpebane med tartandekke fra Melløs Stadion i Moss. Gjenbruk og resirkulering med andre ord.

Det har kanskje ført til byens mest attraktive treningsarena. Her trener alle løpegruppene til FIF i sprint, mellomdistanse og hekkeløp. Som eneste innendørsbane i milevid omkrets, har man her muligheter til løpe på en 300 m rundbane samtidig som utøverne kan løpe rettlinjet 100 meter. Her har de aktive i FIF lagt grunnlaget for en forhåpentligvis vellykket sesong utendørs som starter over påske.

Noen framgangsrike innendørsstevner hittil, bærer bud om det.

Denne treningsmuligheten er av uvurderlig verdi. I slaps, regn og utrivelige værforhold vinterstid, er det gunstig å kunne legge løpstreningen innendørs i den eneste provisoriske hallen i distriktet som er tilrettelagt for løping. Så har det da også blitt utrolig populært å trene her. Jungeltelegrafen har gått og flere grupper og lag har funnet veien hit. Til tider har det vært trengsel og det har vært nødvendig å fordele bruken. Hyggelig at denne muligheten finnes til glede og nytte for mange.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.